13/02/2020 13/02/2020 Με την ευκαιρία του εορτασμού της μνήμης του Αγίου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους, πολιούχου πόλεως Πρεβέζης, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 19:00 Μουσική Εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως προς τιμήν του πολιούχου Πρεβέζης Αγίου Χαραλάμπους, με την παρουσία του Σεβ. Μητροπολίτου, των Αρχών της πόλεως και πλήθους κόσμου. Στην εκδήλωση συμμετείχαν: Ο...
13 Φεβρουαρίου, 2020 - 16:07
Τελευταία ενημέρωση: 13/02/2020 - 16:21

Μουσική εκδήλωση προς τιμήν του Πολιούχου της Πρέβεζας

Διαδώστε:
Μουσική εκδήλωση προς τιμήν του Πολιούχου της Πρέβεζας

Με την ευκαιρία του εορτασμού της μνήμης του Αγίου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους, πολιούχου πόλεως Πρεβέζης, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 19:00 Μουσική Εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως προς τιμήν του πολιούχου Πρεβέζης Αγίου Χαραλάμπους, με την παρουσία του Σεβ. Μητροπολίτου, των Αρχών της πόλεως και πλήθους κόσμου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν:

Ο χορός ψαλτών Πρεβέζης «Chorus Nicopolitanus».
Το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας
Η παιδική Χορωδία «ΑΡΜΟΝΙΑ» Πρέβεζας.
Η Μικτή Χορωδία Πρέβεζας «ΗΧΟΧΡΩΜΑΤΑ».
Η Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής Δημοτικού Ωδείου Πρέβεζας ‘’Σπύρος Δήμας’’.

Την εκδήλωση παρουσίασε με επιτυχία η κ. Βαρβάρα Ζαντραβέλη, διευθύντρια του Δ’ Γυμνασίου Πρέβεζας.

Στο τέλος, ο Σεβ. Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος ευχαρίστησε τις χορωδίες, τους συντελεστές της εκδήλωσης και απηύθυνε εόρτιες ευχές προς όλους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων