04/06/2022 04/06/2022 Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος με φορέα την Ιερά Μητρόπολη Νικοπόλεως και Πρεβέζης, στα πλαίσια των Περιφερειακών Επετειακών Εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή (1922-2022), θα πραγματοποιήσει μουσική εκδήλωση με τίτλο «ΜΙΚΡΑΣΙΑΣ ΘΥΜΗΣΗ – ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΕΡΙΔΙΑΒΑΣΗ ΣΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ». Η εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 5...
04 Ιουνίου, 2022 - 21:55
Τελευταία ενημέρωση: 04/06/2022 - 22:06

Μουσική εκδήλωση της Ι.Μ. Νικοπόλεως: “Μικρασίας Θύμηση”

Διαδώστε:
Μουσική εκδήλωση της Ι.Μ. Νικοπόλεως: “Μικρασίας Θύμηση”

Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος με φορέα την Ιερά Μητρόπολη Νικοπόλεως και Πρεβέζης, στα πλαίσια των Περιφερειακών Επετειακών Εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή (1922-2022), θα πραγματοποιήσει μουσική εκδήλωση με τίτλο «ΜΙΚΡΑΣΙΑΣ ΘΥΜΗΣΗ – ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΕΡΙΔΙΑΒΑΣΗ ΣΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ».

Η εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 5 Ιουνίου 2022 στις 9μ.μ. στο Δημοτικό Κηποθέατρο «Γιάννης Ρίτσος», περιλαμβάνει:

  • Chorus Nicopolitanus» της Ιεράς Μητροπόλεως με Χοράρχη τον κ. Μιχαήλ Ζάμπαν Πρωτοψάλτην του Ιερού Ναού Αγίας Ειρήνης οδού Αιόλου Αθηνών και Καθηγητήν της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως.
  • Μικρασιάτικα τραγούδια από την Ορχήστρα Παραδοσιακής Μουσικής του κ. Θοδωρή Γεωργόπουλου με καλλιτεχνικήν επιμέλειαν του κ. Μιχαήλ Ζάμπα.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν ο Ελλόγιμος κ. Σπυρίδων Σκλαβενίτης, δρ Ιστορίας και Προιστάμενος του Τμήματος Γ.Α.Κ. Πρεβέζης και η κα Αθηνά Παππά, δημοσιογράφος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων