10/07/2019 10/07/2019 Ξεκίνησε η Α΄Κατασκηνωτική περίοδος για τα παιδιά της Αρχιερατικής Περιφέρειας Κάμπου Άρτας στην Παιδόπολη του Ζηρού. Την πρώτη μέρα τέλεσε τον Αγιασμό της έναρξης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως παρουσία του Δημάρχου κ. Νικολάου Καλαντζή. Συμβούλεψε πατρικά κατασκηνωτές και στελέχη της κατασκήνωσης, ενώ ευχήθηκε να είναι γεμάτη καρπούς του Αγίου Πνεύματος η κατασκηνωτική περίοδος αυτή αλλά...
10 Ιουλίου, 2019 - 21:18

Ο Μητρ. Πρεβέζης στις κατασκηνώσεις στο Ζηρό

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Πρεβέζης στις κατασκηνώσεις στο Ζηρό

Ξεκίνησε η Α΄Κατασκηνωτική περίοδος για τα παιδιά της Αρχιερατικής Περιφέρειας Κάμπου Άρτας στην Παιδόπολη του Ζηρού.

Την πρώτη μέρα τέλεσε τον Αγιασμό της έναρξης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως παρουσία του Δημάρχου κ. Νικολάου Καλαντζή. Συμβούλεψε πατρικά κατασκηνωτές και στελέχη της κατασκήνωσης, ενώ ευχήθηκε να είναι γεμάτη καρπούς του Αγίου Πνεύματος η κατασκηνωτική περίοδος αυτή αλλά και όλη η ζωή όλων.

Οι κατασκηνωτές έζησαν ένα κατασκηνωτικό τετραήμερο γεμάτο ευκαιρίες Λειτουργικής και πνευματικής ζωής αλλά δεν έλειψαν οι στιγμές τραγουδιού, παιχνιδιού και η δυνατότητα για καινούργιες φιλίες.

Η Α’ Περίοδος έληξε το Σάββατο 6 Ιουλίου με την θ. Λειτουργία στον Αγ. Αλέξανδρο Ζηρού, τον τελικό Ποδοσφαίρου και πολλά παιχνίδια. Το μεσημέρι επισκέφτηκε την κατασκήνωση ο Σεβασμιώτατος όπου οι κατασκηνωτές και τα στελέχη του επιφυλαξαν θερμή υποδοχή ευχαριστώντας τον για την μοναδικές στιγμές που έζησαν αυτό το κατασκηνωτικό τετραήμερο μέσα στην αγκαλιά της τοπικής εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων