17/05/2023 17/05/2023 Ο Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος είχε τη χαρά να τελέσει Θεία Λειτουργία για τους μαθητές του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πρέβεζας στο μικρό αμφιθέατρο του Σχολείου. Κατά τη διάρκεια της Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος με απλά λόγια εξήγησε στους μικρούς μαθητές τα τελούμενα, διακόπτοντας σε συγκεκριμένα σημεία τη Θεία Λειτουργία προκειμένου να τα κατανοήσουν, κατά...
17 Μαΐου, 2023 - 16:50
Τελευταία ενημέρωση: 17/05/2023 - 15:47

Ο Μητροπολίτης Νικοπόλεως στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Πρέβεζας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Νικοπόλεως στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Πρέβεζας

Ο Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος είχε τη χαρά να τελέσει Θεία Λειτουργία για τους μαθητές του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πρέβεζας στο μικρό αμφιθέατρο του Σχολείου. Κατά τη διάρκεια της Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος με απλά λόγια εξήγησε στους μικρούς μαθητές τα τελούμενα, διακόπτοντας σε συγκεκριμένα σημεία τη Θεία Λειτουργία προκειμένου να τα κατανοήσουν, κατά το δυνατόν, και να συμμετέχουν σε αυτά.

Παρόντες ήταν ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ηλίας Μιχάλης, ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Γεώργιος Σαράφογλου, η Σχολική Σύμβουλος κ. Σοφία Πασσά, οι δάσκαλοι του Σχολείου και γονείς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων