17/01/2024 17/01/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος κατόπιν προσκλήσεως του Διοικητού της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου (Α.Ε.Ν.) κ. Ευαγγέλου Τζούρτζου, μετέβη το πρωί της Τρίτης 16ης Ιανουαρίου 2024 στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας και ευλόγησε την βασιλόπιτα με την ευκαιρία του νέου έτος. Ευχήθηκε δε στους σπουδαστές ο Άγιος Νικόλαος και η Κυρία Θεοτόκος να...
17 Ιανουαρίου, 2024 - 18:15
Τελευταία ενημέρωση: 17/01/2024 - 18:17

Ο Μητροπολίτης Πρεβέζης ευλόγησε τη Βασιλόπιτα στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Πρεβέζης ευλόγησε τη Βασιλόπιτα στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος κατόπιν προσκλήσεως του Διοικητού της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου (Α.Ε.Ν.) κ. Ευαγγέλου Τζούρτζου, μετέβη το πρωί της Τρίτης 16ης Ιανουαρίου 2024 στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας και ευλόγησε την βασιλόπιτα με την ευκαιρία του νέου έτος.

Ευχήθηκε δε στους σπουδαστές ο Άγιος Νικόλαος και η Κυρία Θεοτόκος να ευλογούν τις σπουδές και τα ταξίδια τους και να σκεπάζουν διδάσκοντες και διδασκόμενους με την προστασία τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων