15/06/2023 16/06/2023 Με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσοστόμου τελέσθηκε το απόγευμα της Τρίτης 13 Ιουνίου 2023 Ιερά Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο στο παρεκκλήσι του Αγίου Νικολάου εντός του χώρου της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου (ΑΕΝ) υπέρ υγείας και επιτυχίας στις εξετάσεις των σπουδαστών της Ακαδημίας. Παρευρέθησαν μεταξύ άλλων ο Διοικητής της ΑΕΝ...
15 Ιουνίου, 2023 - 18:16
Τελευταία ενημέρωση: 16/06/2023 - 2:40

Παράκληση για τους σπουδαστές της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου ενόψει εξετάσεων

Διαδώστε:
Παράκληση για τους σπουδαστές της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου ενόψει εξετάσεων

Με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσοστόμου τελέσθηκε το απόγευμα της Τρίτης 13 Ιουνίου 2023 Ιερά Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο στο παρεκκλήσι του Αγίου Νικολάου εντός του χώρου της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου (ΑΕΝ) υπέρ υγείας και επιτυχίας στις εξετάσεις των σπουδαστών της Ακαδημίας.

Παρευρέθησαν μεταξύ άλλων ο Διοικητής της ΑΕΝ κ. Ευάγγελος Τζούρτζος, ο Υποδιοικητής κ. Κώστας Καρβέλης και Καθηγητές της Ακαδημίας.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε επιτυχία στους σπουδαστές και την ευλογία της Παναγίας στη ζωή τους. Στο τέλος παρατέθηκε μικρό δείπνο στους συμμετέχοντες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων