20/03/2020 20/03/2020 Η Ιερά Μητρόπολη Νικοπόλεως και Πρεβέζης ανακοινώνει ότι θα μεταδοθεί, μέσω της δημοτικής ραδιοφωνίας, η ακολουθία της Γ΄Στάσης των Χαιρετισμών στην Υπεραγία Θεοτόκο σήμερα, Παρασκευή στις 19:30, και την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως  η Θεία Λειτουργία το πρωί στις 7:00. Διαβάστε την ανακοίνωση:  Σε εφαρμογή της παρ. 6 της υπ᾽ αριθμ. 2867/Υ1 ΚΥΑ των Υπουργών Παιδείας...
20 Μαρτίου, 2020 - 10:43
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2020 - 10:32

Ραδιοφωνικές μεταδόσεις Θείων Λειτουργιών

Διαδώστε:
Ραδιοφωνικές μεταδόσεις Θείων Λειτουργιών

Η Ιερά Μητρόπολη Νικοπόλεως και Πρεβέζης ανακοινώνει ότι θα μεταδοθεί, μέσω της δημοτικής ραδιοφωνίας, η ακολουθία της Γ΄Στάσης των Χαιρετισμών στην Υπεραγία Θεοτόκο σήμερα, Παρασκευή στις 19:30, και την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως  η Θεία Λειτουργία το πρωί στις 7:00.

Διαβάστε την ανακοίνωση: 

Σε εφαρμογή της παρ. 6 της υπ᾽ αριθμ. 2867/Υ1 ΚΥΑ των Υπουργών Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υγείας (ΦΕΚ 872/Β΄/16-3-2020), συμφώνως προς την οποία επιτρέπεται η τέλεση Λειτουργίας αποκλειστικά προς το σκοπό μετάδοσης από τηλεοπτικό ή ραδιοφωνικό μέσο, γνωστοποιούμε ότι θα αναμεταδοθούν από την συχνότητα της Δημοτικής Ραδιοφωνίας 87,9 FM και διαδικτυακά από την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Πρέβεζας www.dimosprevezas.gr: Η Ακολουθία των Γ΄ Χαιρετισμών την Παρασκευή 20 Μαρτίου ώρα 7:30 μ.μ. και

Η Θεία Λειτουργία την Κυριακή 22 Μαρτίου ώρα 7:00 -10:00 π.μ.
Οι ιερές αυτές ακολουθίες θα τελεσθούν αποκλειστικά και μόνο για την αναμετάδοση χωρίς την παρουσία πιστών.

Θα έχουν έτσι όλοι οι πιστοί τη δυνατότητα να ακούσουν τον ευχαριστήριο Ύμνο στη Θεοτόκο, να συνδοξολογήσουν τον εν Τριάδι Θεό και να τιμήσουν τον Τίμιο Σταυρό, που την Κυριακή θα υψώσει η Εκκλησία μας στο μέσο των Ναών.

Καλούμε τους πιστούς να ενώσουν μαζί μας τις προσευχές τους προς τον Άγιο Θεό για κατάπαυση της επιδημίας, ίαση των ασθενών αδελφών μας και ενίσχυση του Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού της Πατρίδας μας, που αόκνως και πέραν των ανθρωπίνων ορίων και αντοχών εργάζεται στη διακονία των ασθενών. Ιδιαιτέρως δε προσευχόμαστε για την ανάπαυση των ψυχών των ένεκα της νόσου κοιμηθέντων αδελφών μας.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο κ. Νίκο Γεωργάκο και τη Δημοτική Ραδιοφωνία για την παραχώρηση της συχνότητας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων