20/04/2021 20/04/2021 Tο απόγευμα της Ε’ Κυριακής των Νηστειών, 18 Απριλίου, τελέστηκε ο ΣΤ’ Κατανυκτικός Εσπερινός στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Πρεβέζης, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσοστόμου και με την συμμετοχή κληρικών της Μητροπόλεως. Ο Σεβασμιώτατος στην ομιλία του ανεφέρθη στον βίο της Οσίας Μαρίας της Αιγυπτίας αναπτύσσοντας πτυχές από τη ζωή...
20 Απριλίου, 2021 - 11:18
Τελευταία ενημέρωση: 20/04/2021 - 11:50

Στην αξία της μετανοίας στάθηκε ο Μητροπολίτης Πρεβέζης

Διαδώστε:
Στην αξία της μετανοίας στάθηκε ο Μητροπολίτης Πρεβέζης

Tο απόγευμα της Ε’ Κυριακής των Νηστειών, 18 Απριλίου, τελέστηκε ο ΣΤ’ Κατανυκτικός Εσπερινός στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Πρεβέζης, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσοστόμου και με την συμμετοχή κληρικών της Μητροπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος στην ομιλία του ανεφέρθη στον βίο της Οσίας Μαρίας της Αιγυπτίας αναπτύσσοντας πτυχές από τη ζωή της και εξάγοντας ωφέλιμα διδάγματα. Ιδιαίτερα τόνισε την αξία της μετανοίας και της ταπεινώσεως ως βασικούς πυλώνες της εν Χριστώ ζωής.

Η ακολουθία τελέσθηκε με την τήρηση όλων των προβλεπομένων μέτρων προστασίας κατά του Covid-19.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων