03/07/2019 03/07/2019 Τελέσθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 1ης Ιουλίου ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός επί τη αναμνήσει της Καταθέσεως της Τιμίας Εσθήτος της Υπεραγίας Θεοτόκου εν Βλαχέρναις στην πανηγυρίζουσα Ενορία της Βλαχέρνας Άρτης. Στον εσπερινό προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος, πλαισιούμενος από κληρικούς της οικείας Ιεράς Μητροπόλεως και εκ της ομόρου Ιεράς Μητροπόλεως...
03 Ιουλίου, 2019 - 18:13
Τελευταία ενημέρωση: 03/07/2019 - 18:03

Τίμησαν την Παναγία Βλαχερνών στην Άρτα

Διαδώστε:
Τίμησαν την Παναγία Βλαχερνών στην Άρτα

Τελέσθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 1ης Ιουλίου ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός επί τη αναμνήσει της Καταθέσεως της Τιμίας Εσθήτος της Υπεραγίας Θεοτόκου εν Βλαχέρναις στην πανηγυρίζουσα Ενορία της Βλαχέρνας Άρτης.

Στον εσπερινό προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος, πλαισιούμενος από κληρικούς της οικείας Ιεράς Μητροπόλεως και εκ της ομόρου Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Αιδεσ. πρεσβύτερος π. Ιωάννης Θήλυζας, ο οποίος αναφέρθηκε στο πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου και το ρόλο της στο σχέδιο του Θεού για την σωτηρία του ανθρώπου.

Μετά το πέρας του Εσπερινού πραγματοποιήθηκε η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας, παρουσία πλήθους κόσμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων