05/12/2023 05/12/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος επισκέφθηκε την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.) Ηπείρου και παρέστη συμπροσευχόμενος στην βραδυνή Θεία Λειτουργία που τελέσθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος απεθυνόμενος στους σπουδαστές και στις σπουδάστριες της Ακαδημίας ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα και να έχουν στην ζωή τους την ευλογία του...
05 Δεκεμβρίου, 2023 - 15:30
Τελευταία ενημέρωση: 05/12/2023 - 15:27

Βραδυνή Θεία Λειτουργία στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου

Διαδώστε:
Βραδυνή Θεία Λειτουργία στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος επισκέφθηκε την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.) Ηπείρου και παρέστη συμπροσευχόμενος στην βραδυνή Θεία Λειτουργία που τελέσθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος απεθυνόμενος στους σπουδαστές και στις σπουδάστριες της Ακαδημίας ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα και να έχουν στην ζωή τους την ευλογία του Θεού.

Στην βραδυνή Θεία Λειτουργία παρέστησαν ο Διοικητής της Ακαδημίας κ. Τζούρτζος, ο Υποδιοικητής κ. Καρβέλης και ο Διευθυντής Σπουδών κ. Παπασπύρου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων