22/03/2023 22/03/2023 Την Τρίτη το απόγευμα, 21 Μαρτίου 2023, ο Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Πρεβέζης, όπου και χοροστάτησε στην Ακολουθία των Χαιρετισμών της Θεοτόκου, που τελέσθηκε για τους σπουδαστές και τις σπουδάστριες της Ακαδημίας από τους π. Αγαθάγγελο και π. Γεώργιο. Στο τέλος της Ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος απευθύνθηκε...
22 Μαρτίου, 2023 - 14:35
Τελευταία ενημέρωση: 22/03/2023 - 14:39

Χαιρετισμοί για τους σπουδαστές της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Πρεβέζης

Διαδώστε:
Χαιρετισμοί για τους σπουδαστές της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Πρεβέζης

Την Τρίτη το απόγευμα, 21 Μαρτίου 2023, ο Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Πρεβέζης, όπου και χοροστάτησε στην Ακολουθία των Χαιρετισμών της Θεοτόκου, που τελέσθηκε για τους σπουδαστές και τις σπουδάστριες της Ακαδημίας από τους π. Αγαθάγγελο και π. Γεώργιο.

Στο τέλος της Ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος απευθύνθηκε στους σπουδαστές με λόγους πατρικούς και τους παρότρυνε να έχουν την Παναγία ως μόνιμο στήριγμα και καταφυγή.

Στην ωραία αυτή ευκαιρία συνάντησης και επικοινωνίας της τοπικής Εκκλησίας με τους νέους και τις νέες της Ακαδημίας παρέστη ο Υποδιοικητής της ΑΕΝ Αντιπλοίαρχος Κωνσταντίνος Καρβέλης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων