15/12/2018 15/12/2018 Την Μνήμη του Αγίου Ενδόξου Ιερομάρτυρος Ελευθερίου και της Μητρός Αυτού Ανθίας τίμησε ο φερώνυμος Νεόδμητος και περικαλλής Ιερός Ναός του Αγίου Ελευθερίου στην Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης. Στον πανηγυρικό Εσπερινό που εψάλη την Παρασκευή 14η Δεκεμβρίου 2018 στις 18:00 το απόγευμα χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων μέσω πυκνού Εκκλησιάσματος και κληρικών...
15 Δεκεμβρίου, 2018 - 20:28

Η εορτή του αγίου Ελευθερίου σε νεόδμητο ναό της Ξάνθης

Διαδώστε:
Η εορτή του αγίου Ελευθερίου σε νεόδμητο ναό της Ξάνθης

Την Μνήμη του Αγίου Ενδόξου Ιερομάρτυρος Ελευθερίου και της Μητρός Αυτού Ανθίας τίμησε ο φερώνυμος Νεόδμητος και περικαλλής Ιερός Ναός του Αγίου Ελευθερίου στην Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης.

Στον πανηγυρικό Εσπερινό που εψάλη την Παρασκευή 14η Δεκεμβρίου 2018 στις 18:00 το απόγευμα χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων μέσω πυκνού Εκκλησιάσματος και κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης καθώς και άλλων γειτονικών Μητροπόλεων.

Την κυριώνυμο ημέρα της Εορτής του Αγίου Ενδόξου Ιερομάρτυρος Ελευθερίου Σάββατο 15η Δεκεμβρίου 2018 , εψάλη ο Όρθρος της Εορτής και τελέστηκε το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας , συλλειτουργούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Μποτσουάνας κ.κ Γενναδίου (Από το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας ) και Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ Παντελεήμονος , Κληρικών της Μητροπόλεως Ξάνθης και γειτονικών Μητροπόλεων και πλήθος κόσμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων