03/01/2019 03/01/2019 Την Πέμπτη 3η Ιανουαρίου 2018, στις 6:00 το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης και Περιθεωρίου, το οποίο ευρίσκεται στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Βλασίου Ξάνθης, έλαβε χώρα η τελετή της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας των Στελεχών, Αγοριών και Κοριτσιών της Κατασκήνωσης “Υψηλόχαρη του Νέστου” της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης και...
03 Ιανουαρίου, 2019 - 22:07

Κοπή Βασιλόπιτας Κατασκηνώσεων Ξάνθης (φώτο)

Διαδώστε:
Κοπή Βασιλόπιτας Κατασκηνώσεων Ξάνθης (φώτο)

Την Πέμπτη 3η Ιανουαρίου 2018, στις 6:00 το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης και Περιθεωρίου, το οποίο ευρίσκεται στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Βλασίου Ξάνθης, έλαβε χώρα η τελετή της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας των Στελεχών, Αγοριών και Κοριτσιών της Κατασκήνωσης “Υψηλόχαρη του Νέστου” της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης και Περιθεωρίου, η οποία λειτουργεί στον πανέμορφο καταπράσινο χώρο του Αι Γιώργη της Δρυμιάς.

 

 

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης, κ. Παντελεήμων, ευλόγησε την Βασιλόπιτα των Νέων Συνεργατών στο Κατασκηνωτικό Έργο της Μητροπόλεως, αντάλλαξε μαζί τους απόψεις για τη λειτουργία της Κατασκήνωσης την χρονιά που έρχεται και ευχήθηκε σε όλα τα Στελέχη, ευλογημένη, καρποφόρα, δημιουργική, γεμάτη υγεία η Νέα Χρονιά και για Εικοστή Τέταρτη Χρονιά και πάλι όλοι μαζί να βρίσκονται το καλοκαίρι στην Υψηλόχαρη του Νέστου στη Δρυμιά.

Το νόμισμα της Βασιλόπιτας έτυχε η Ομαδάρχης Άννα Ριζοπούλου, Φοιτήτρια της Αγγλικής Φιλολογίας Α.Π.Θ.

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων