08/12/2018 08/12/2018 Επίκεντρο του εορτασμού ο Ιερός Ναός του Οικισμού της Νέας Μορσίνης στον οποίο το απόγευμα της Τρίτης 4 Δεκεμβρίου 2018 στις 18:00 μ.μ , εψάλη ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ Παντελεήμονος επί τη μνήμη του Αγίου Σάββα. Την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018  ημέρα της Εορτής του Αγίου ,...
08 Δεκεμβρίου, 2018 - 10:39

Ο Ι.Ναός του Οικισμού της Νέας Μορσίνης εόρτασε τον Άγιο Σάββα

Διαδώστε:
Ο Ι.Ναός του Οικισμού της Νέας Μορσίνης εόρτασε τον Άγιο Σάββα

Επίκεντρο του εορτασμού ο Ιερός Ναός του Οικισμού της Νέας Μορσίνης στον οποίο το απόγευμα της Τρίτης 4 Δεκεμβρίου 2018 στις 18:00 μ.μ , εψάλη ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ Παντελεήμονος επί τη μνήμη του Αγίου Σάββα.

Την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018  ημέρα της Εορτής του Αγίου , εψάλη ο Όρθρος της Εορτής και τελέστηκε το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας , ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ξάνθης κ. Παντελεήμονος και με την συμμετοχή Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως και πλήθος κόσμου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων