24/12/2018 24/12/2018 Μεγάλη ποσότητα τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης, καθαριστικά και μεταχειρισμένα παιχνίδια παρέδωσε το πρωί στον καθεδρικό ναό της του θεού Σοφίας Ξάνθης, η αστυνομική διεύθυνση Ξάνθης , πιστή στην προσφορά αγάπης που κάνουν κάθε χρόνο οι εργαζόμενοι στην αστυνομία. Όπως γράφει το xanthinews.gr η παραλαβή έγινε παρουσία της ηγεσίας της αστυνομίας και των πατέρων του ναού. Η εκκλησία όπως...
24 Δεκεμβρίου, 2018 - 14:29

Πράξη αγάπης των εργαζομένων της Αστυνομίας Ξάνθης

Διαδώστε:
Πράξη αγάπης των εργαζομένων της Αστυνομίας Ξάνθης

Μεγάλη ποσότητα τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης, καθαριστικά και μεταχειρισμένα παιχνίδια παρέδωσε το πρωί στον καθεδρικό ναό της του θεού Σοφίας Ξάνθης, η αστυνομική διεύθυνση Ξάνθης , πιστή στην προσφορά αγάπης που κάνουν κάθε χρόνο οι εργαζόμενοι στην αστυνομία.

Όπως γράφει το xanthinews.gr η παραλαβή έγινε παρουσία της ηγεσίας της αστυνομίας και των πατέρων του ναού. Η εκκλησία όπως κάθε χρόνο τα διαθέτει σε άπορες οικογένειες που τα έχουνε ανάγκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων