15/10/2018 15/10/2018 Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων , συνοδευόμενος από τον Υπεύθυνο του Γραφείου Της Εξωτερικής Ιεραποστολής , Αρχιμανδρίτη του Οικουμενικού Θρόνου και Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης , Ιωακείμ Μούκανο και από ολιγομελή ομάδα , μετέβη εις την Αφρική όπου κατά την Πρώτη ημέρα της Αφιξεώς Του επισκέφτηκε την Κανάγκα ....
15 Οκτωβρίου, 2018 - 12:35

Στην Κανάγκα της Αφρικής ο Μητρ. Ξάνθης

Διαδώστε:
Στην Κανάγκα της Αφρικής ο Μητρ. Ξάνθης

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων , συνοδευόμενος από τον Υπεύθυνο του Γραφείου Της Εξωτερικής Ιεραποστολής , Αρχιμανδρίτη του Οικουμενικού Θρόνου και Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης , Ιωακείμ Μούκανο και από ολιγομελή ομάδα , μετέβη εις την Αφρική όπου κατά την Πρώτη ημέρα της Αφιξεώς Του επισκέφτηκε την Κανάγκα .

Την Κυριακή 14η Οκτωβρίου 2018 , τέλεσε τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία , στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα . Πρίν την απόλυση της Θείας Λειτουργίας , τελέστηκε Μνημόσυνο Μακαριστών Ιεραποστόλων .

Το Απόγευμα επισκέφτηκε τον Ιερό Ναό Του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου , όπου εψάλλει η Παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες: ,
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων