10/12/2018 10/12/2018 Στο πλευρό της Ακαδημαϊκής Κοινότητας του Δ.Π.Θ., των Δικηγορικών Συλλόγων, των φοιτητών και των θεσμικών φορέων της Θράκης, τάσσονται οι Μητροπολίτες της Θράκης με ψήφισμά τους, επ’ αφορμή της ανακοίνωσης για ίδρυση νέα Νομικής Σχολής στην Πάτρα. Οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες που συνυπογράφουν το ψήφισμα, διαπιστώνουν ότι η εξέλιξη αυτή θα έχει αρνητικές επιπτώσεις τόσο στον...
10 Δεκεμβρίου, 2018 - 11:44
Τελευταία ενημέρωση: 10/12/2018 - 13:39

Στο πλευρό ΔΠΘ και Νομικών οι Μητροπ. Θράκης

Διαδώστε:
Στο πλευρό ΔΠΘ και Νομικών οι Μητροπ. Θράκης

Στο πλευρό της Ακαδημαϊκής Κοινότητας του Δ.Π.Θ., των Δικηγορικών Συλλόγων, των φοιτητών και των θεσμικών φορέων της Θράκης, τάσσονται οι Μητροπολίτες της Θράκης με ψήφισμά τους, επ’ αφορμή της ανακοίνωσης για ίδρυση νέα Νομικής Σχολής στην Πάτρα. Οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες που συνυπογράφουν το ψήφισμα, διαπιστώνουν ότι η εξέλιξη αυτή θα έχει αρνητικές επιπτώσεις τόσο στον τόπο και το Πανεπιστήμιο της Θράκης, όσο και στον επιβαρυμένο από την ανεργία κλάδο των δικηγόρων.

Διαβάστε το ψήφισμα ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων