28/12/2018 28/12/2018 Πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Πέμπτης 27 Δεκεμβρίου 2018 στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης «Οικία Μάνου Χατζιδάκι», η εκδήλωση απονομής υποτροφιών του Συνδέσμου Σχολικών Επικουρικών Υποτροφιών Ν. Ξάνθης προς τους αριστούχους μαθητές και φοιτητές της περιοχής μας σε συνδιοργάνωση, όπως κάθε χρόνο, με τον Δήμο Ξάνθης. Συνολικά απονεμήθηκαν περισσότερες από 30 υποτροφίες σε μαθητές Γυμνασίων –...
28 Δεκεμβρίου, 2018 - 22:30
Τελευταία ενημέρωση: 28/12/2018 - 23:08

Υποτροφίες απονεμήθηκαν στην Ξάνθη

Διαδώστε:
Υποτροφίες απονεμήθηκαν στην Ξάνθη

Πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Πέμπτης 27 Δεκεμβρίου 2018 στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης «Οικία Μάνου Χατζιδάκι», η εκδήλωση απονομής υποτροφιών του Συνδέσμου Σχολικών Επικουρικών Υποτροφιών Ν. Ξάνθης προς τους αριστούχους μαθητές και φοιτητές της περιοχής μας σε συνδιοργάνωση, όπως κάθε χρόνο, με τον Δήμο Ξάνθης.

Συνολικά απονεμήθηκαν περισσότερες από 30 υποτροφίες σε μαθητές Γυμνασίων – Λυκείων και φοιτητές – σπουδαστές σε Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν o Πρωτοσύγκελος της Ι.Μ. Ξάνθης και Περιθεωρίου ως εκπρόσωπος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη, ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ιορδάνης Χατζηευφραιμίδης, Γιώργος Κολλάρος και Σάκης Χατζηαντωνίου, εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Ξάνθης, μέλη του Δ.Σ του Συνδέσμου και οι υπότροφοι μαζί με φίλους και συγγενείς τους. Κατά την απονομή εκτυλίχθηκαν όμορφες στιγμές αφού τα παιδιά που βραβεύτηκαν τους συγκίνησαν όλους με τα λόγια και τον ενθουσιασμό τους.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος εξέφρασε τις ευχαριστίες του τόσο στην Πρόεδρο Μαρίνα Παυλίδου όσο και σε όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Σχολικών Επικουρικών Υποτροφιών Ν. Ξάνθης, αλλά και στους χορηγούς, οι οποίοι συνεισφέρουν μέσω της δράσης τους στην υποστήριξη των οικογενειών της περιοχής μας και της νεολαίας μας που είναι η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

 

 

Φωτορεπορτάζ: Ραφαήλ Γεωργιάδης 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων