12/06/2020 12/06/2020 Σε μια ακόμη κίνηση προσφοράς στο Νοσοκομείο της Ξάνθης προχώρησε η Ιερά Μητρόπολη. Την Τετάρτη 10 Ιουνίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων επισκέφθηκε το νοσοκομείο όπου και παρέδωσε τρία στηθοσκόπια για την κάλυψη αναγκών. Υπενθυμίζεται ότι λογω των αυξημένων κρουσμάτων του κορονοϊού, από σήμερα στις 6 το πρωί, έχουν τεθεί στην περιοχή σε εφαρμογή αυστηρά...
12 Ιουνίου, 2020 - 11:50
Τελευταία ενημέρωση: 12/06/2020 - 17:54

Ακόμη μια προσφορά της τοπικής Εκκλησίας στο Νοσοκομείο Ξάνθης

Διαδώστε:
Ακόμη μια προσφορά της τοπικής Εκκλησίας στο Νοσοκομείο Ξάνθης

Σε μια ακόμη κίνηση προσφοράς στο Νοσοκομείο της Ξάνθης προχώρησε η Ιερά Μητρόπολη. Την Τετάρτη 10 Ιουνίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων επισκέφθηκε το νοσοκομείο όπου και παρέδωσε τρία στηθοσκόπια για την κάλυψη αναγκών.

Υπενθυμίζεται ότι λογω των αυξημένων κρουσμάτων του κορονοϊού, από σήμερα στις 6 το πρωί, έχουν τεθεί στην περιοχή σε εφαρμογή αυστηρά περιοριστικά μέτρα, που εκτός των άλλων περιλαμβάνουν αναστολή λειτουργίας των νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων, απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών τις βραδινές ώρες, καθώς και όλων των δημόσιων και ιδιωτικών συναντήσεων για 7 ημέρες. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική, ενώ κινητοποιείται ακόμα και ο στρατός για την κοινότητα Εχίνου, που ουσιαστικά μπαίνει σε καραντίνα, και επιβάλλονται περιορισμοί σε όλους τους δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων