13/02/2024 13/02/2024 Κάλεσμα για προσευχή υπέρ της στήριξης της οικογένειας και της υπεράσπισης της ιερότητος του ανθρωπίνου προσώπου, απευθύνει προς τους πιστούς η Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωρίου. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της, καλεί τον λαό «σε αγρυπνία που θα λάβει χώρα στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της του Θεού Σοφίας την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα...
13 Φεβρουαρίου, 2024 - 15:59
Τελευταία ενημέρωση: 13/02/2024 - 16:18

Ανακοίνωση αγρυπνίας της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης για την στήριξη της οικογένειας

Διαδώστε:
Ανακοίνωση αγρυπνίας της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης για την στήριξη της οικογένειας

Κάλεσμα για προσευχή υπέρ της στήριξης της οικογένειας και της υπεράσπισης της ιερότητος του ανθρωπίνου προσώπου, απευθύνει προς τους πιστούς η Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωρίου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της, καλεί τον λαό «σε αγρυπνία που θα λάβει χώρα στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της του Θεού Σοφίας την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 20:30».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης και Περιθεωρίου:

«Η Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωρίου καλεί τον λαό μας σε προσευχή για την στήριξη της οικογένειας και την υπεράσπιση της ιερότητος του ανθρωπίνου προσώπου, σε αγρυπνία που θα λάβει χώρα στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της του Θεού Σοφίας την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 20:30.»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων