11/09/2021 11/09/2021 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων υποδέχθηκε στο Γραφείο του, την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου, τον Πρόεδρο του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος (ΙΣΚΕ) πρωτοπρεσβύτερο Γεώργιο Σελλή και τον Αντιπρόεδρο πρωτοπρεσβύτερο π. Γεώργιο Βαμβακίδη. Ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του ΙΣΚΕ συνοδεύονταν από τον τοπικό πρόεδρο του Ιερατικού Συνδέσμου της Ιεράς Μητρόπολης Ξάνθης, πρωτοπρεσβύτερο π....
11 Σεπτεμβρίου, 2021 - 15:02

Αντιπροσωπεία του ΙΣΚΕ στον Μητροπολίτη Ξάνθης

Διαδώστε:
Αντιπροσωπεία του ΙΣΚΕ στον Μητροπολίτη Ξάνθης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων υποδέχθηκε στο Γραφείο του, την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου, τον Πρόεδρο του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος (ΙΣΚΕ) πρωτοπρεσβύτερο Γεώργιο Σελλή και τον Αντιπρόεδρο πρωτοπρεσβύτερο π. Γεώργιο Βαμβακίδη.

Ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του ΙΣΚΕ συνοδεύονταν από τον τοπικό πρόεδρο του Ιερατικού Συνδέσμου της Ιεράς Μητρόπολης Ξάνθης, πρωτοπρεσβύτερο π. Κωσταντίνο Μαγγίνα. Συζήτησαν θέματα, που αφορούν στους κληρικούς της Εκκλησίας της Ελλάδος και το ποιμαντικό τους έργο. Ο Σεβασμιώτατος τους ευχαρίστησε για την επίσκεψη τους, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς όλο τον Ιερό Κλήρο της Εκκλησίας της Ελλάδος, ο οποίος στέκεται πάντα δίπλα στα προβλήματα και στις ανάγκες του λαού μας, και τους δήλωσε, ότι στηρίζει όλα τα δίκαια αιτήματα τους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων