12/10/2021 12/10/2021 Πανηγυρικές ιερές ακολουθίες με αφορμή τα εγκαίνια του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ξάνθης θα πραγματοποιηθούν το προσεχές Σαββατοκύριακο, 16 και 17 Οκτωβρίου 2021 αντίστοιχα. Συγκεκριμένα, το Σάββατο θα τελεστεί ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός των Εγκαινίων και την Κυριακή ο Όρθρος και η Ακολουθία των Εγκαινίων, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμονος....
12 Οκτωβρίου, 2021 - 12:10
Τελευταία ενημέρωση: 12/10/2021 - 11:14

Εγκαίνια στη Μεταμόρφωση του Σωτήρος Ξάνθης

Διαδώστε:
Εγκαίνια στη Μεταμόρφωση του Σωτήρος Ξάνθης

Πανηγυρικές ιερές ακολουθίες με αφορμή τα εγκαίνια του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ξάνθης θα πραγματοποιηθούν το προσεχές Σαββατοκύριακο, 16 και 17 Οκτωβρίου 2021 αντίστοιχα. Συγκεκριμένα, το Σάββατο θα τελεστεί ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός των Εγκαινίων και την Κυριακή ο Όρθρος και η Ακολουθία των Εγκαινίων, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμονος. Από εκείνη την ημέρα και μετά θα τελείται καθημερινώς η Θεία Λειτουργία.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων