20/12/2022 20/12/2022 Το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης και Περιθεωρίου στηρίζει έμπρακτα η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης προσφέροντας τρόφιμα τα οποία θα διατεθούν για να γιορτάσουν εμπερίστατοι αδελφοί το Άγιο Δωδεκαήμερο. Η Ιερά Μητρόπολη στην ευχαριστήρια ανακοίνωσή της τονίζει ότι η προσφορά αυτή, σε μια εποχή δυσκολιών και προκλήσεων, είναι σημαντική και στηρίζει τη διαρκή προσπάθεια της...
20 Δεκεμβρίου, 2022 - 15:15
Τελευταία ενημέρωση: 20/12/2022 - 14:48

Έμπρακτη στήριξη στην τοπική Εκκλησία από την Αστυνομία της Ξάνθης

Διαδώστε:
Έμπρακτη στήριξη στην τοπική Εκκλησία από την Αστυνομία της Ξάνθης

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης και Περιθεωρίου στηρίζει έμπρακτα η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης προσφέροντας τρόφιμα τα οποία θα διατεθούν για να γιορτάσουν εμπερίστατοι αδελφοί το Άγιο Δωδεκαήμερο.

Η Ιερά Μητρόπολη στην ευχαριστήρια ανακοίνωσή της τονίζει ότι η προσφορά αυτή, σε μια εποχή δυσκολιών και προκλήσεων, είναι σημαντική και στηρίζει τη διαρκή προσπάθεια της τοπικής  Εκκλησίας προς ενίσχυση των δοκιμαζόμενων συνανθρώπων μας.

“Η καθ΄ ημάς Ιερά Μητρόπολη εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς τον Αστυνομικό Διευθυντή, τον Αστυνομικό υποδιευθυντή, τα στελέχη και το προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης για τη μέριμνα και προσφορά τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Μητροπόλεώς μας, τα οποία διατίθενται προς στήριξη αδελφών και συμπολιτών μας καθ’ όλη τη διάρκεια του Αγίου Δωδεκαημέρου. Η προσφορά αυτή, σε μια εποχή δυσκολιών και προκλήσεων, είναι σημαντική καί στηρίζει τη διαρκή προσπάθεια της τοπικής μας Εκκλησίας προς ενίσχυση των δοκιμαζόμενων συνανθρώπων μας. Ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα, Καλή και Ευλογημένη Χρονιά”, αναφέρει η ανακοίνωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων