08/05/2019 08/05/2019 Την Παρασκευή 25 Απριλίου 2019 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης κ.κ. Παντελεήμων εκπροσωπήθηκε από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Σωφρόνιο Γκουτζίνη στην λίαν ενδιαφέρουσα Ημερίδα που το θέμα της ήταν: “Κανών-Οργανωμένη στήριξη της παραγωγικής διαδικασίας και των προϊόντων των ορθοδόξων μοναστικών κοινοτήτων και των μικρών παραγωγών”.Η ημερίδα,η οποία είχε ως κεντρικό ομιλητή τον Πρόεδρο Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε....
08 Μαΐου, 2019 - 14:07

Ενδιαφέρουσα ημερίδα στην Μητρ.Ξάνθης

Διαδώστε:
Ενδιαφέρουσα ημερίδα στην Μητρ.Ξάνθης

Την Παρασκευή 25 Απριλίου 2019 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης κ.κ. Παντελεήμων εκπροσωπήθηκε από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Σωφρόνιο Γκουτζίνη στην λίαν ενδιαφέρουσα Ημερίδα που το θέμα της ήταν: “Κανών-Οργανωμένη στήριξη της παραγωγικής διαδικασίας και των προϊόντων των ορθοδόξων μοναστικών κοινοτήτων και των μικρών παραγωγών”.Η ημερίδα,η οποία είχε ως κεντρικό ομιλητή τον Πρόεδρο Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. και του Κέντρου Απονομής Σήματος Μοναστηριακών Προϊόντων  και Προϊόντων Μικρών Παραγωγών “Κανών”,Γεώργιο Καββαθά,διοργανώθηκε από την Ο.Ε.Β.Ε. Ξάνθης  στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του Πολυχώρου Τέχνης και Σκέψης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων