22/01/2020 22/01/2020 Επίτιμο μέλος του Συλλόγου Ποντίων Νομού Ξάνθης θα αναγορευτεί ο Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων. Η τελετή αναγόρευσης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 11:30, στη Λέσχη Αξιωματικών της Ξάνθης. Σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης προτάθηκε για την απονομή του τίτλου ως ελάχιστο φόρο τιμής από το σωματείο στο πρόσωπό του...
22 Ιανουαρίου, 2020 - 11:07
Τελευταία ενημέρωση: 22/01/2020 - 10:19

Επίτιμο μέλος του Συλλόγου Ποντίων Ξάνθης, ο Μητρ. Ξάνθης

Διαδώστε:
Επίτιμο μέλος του Συλλόγου Ποντίων Ξάνθης, ο Μητρ. Ξάνθης

Επίτιμο μέλος του Συλλόγου Ποντίων Νομού Ξάνθης θα αναγορευτεί ο Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων. Η τελετή αναγόρευσης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 11:30, στη Λέσχη Αξιωματικών της Ξάνθης.

Σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης προτάθηκε για την απονομή του τίτλου ως ελάχιστο φόρο τιμής από το σωματείο στο πρόσωπό του και την 25ετή αδιάλειπτη προσφορά του.

«Δεν έλειψε από καμιά εκδήλωση του Συλλόγου μας, ενώ κάτω από την καθοδήγησή του ο Σύλλογος Ποντίων Νομού Ξάνθης έτυχε της θείας χάριτος να φιλοξενηθούν στην πόλη μας οι άγιες εικόνες του Πόντου: της Παναγίας Σουμελά και του Αγίου Γεωργίου Περιστερεώτα» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στο δελτίο Τύπου που υπογράφει για το ΔΣ ο πρόεδρος Θεόδωρος Ρωμανίδης.

Την ημέρα της τελετής θα κοπεί η βασιλόπιτα του Συλλόγου και θα απονεμηθούν οι έπαινοι σε μαθήτριες και μαθητές που αρίστευσαν τη σχολική περίοδο 2018-2019 στα γυμνάσια και λύκεια της Ξάνθης ή πέτυχαν στις εισαγωγικές εξετάσεις των ΑΕΙ και ΤΕΙ του 2019.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων