07/06/2023 07/06/2023 Η 14η Ιουνίου έχει οριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη. Είναι γνωστό σε όλους ότι η ανάγκη των κατά τόπους Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων σε φιάλες αίματος είναι μεγάλη, αφού η ζήτηση ξεπερνά την προσφορά. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης  διοργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία στο φουαγιέ του Δημοτικού Αμφιθεάτρου την...
07 Ιουνίου, 2023 - 21:46
Τελευταία ενημέρωση: 07/06/2023 - 21:31

Εθελοντική Αιμοδοσία στη Μητρόπολη Ξάνθης

Διαδώστε:
Εθελοντική Αιμοδοσία στη Μητρόπολη Ξάνθης

Η 14η Ιουνίου έχει οριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη. Είναι γνωστό σε όλους ότι η ανάγκη των κατά τόπους Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων σε φιάλες αίματος είναι μεγάλη, αφού η ζήτηση ξεπερνά την προσφορά.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης  διοργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία στο φουαγιέ του Δημοτικού Αμφιθεάτρου την προσεχή Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023, από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

Η Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης παροτρύνει τους ορθοδόξους χριστιανούς να συμμετέχουν σε κάθε προσπάθεια εθελοντικής αιμοδοσίας, ιδιαίτερα μάλιστα όταν αυτές αποσκοπούν στην επάρκεια του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης σε φιάλες αίματος, αφού αυτό είναι το Νοσοκομείο, στο οποίο όλοι προστρέχουν σε ώρα ανάγκης. “Η εθελοντική αιμοδοσία είναι πράξη χριστιανικής αγάπης και κοινωνικής αλληλεγγύης και καλούμαστε όλοι όσοι μπορούμε να συμμετάσχουμε στην εν λόγω δράση” αναφέρεται χαρακτηριστικά.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων