02/01/2021 02/01/2021 Τις ευχαριστίες της προς την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης εξέφρασε η Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωρίου για την προσφορά τροφίμων στο Κοινωνικό της Παντοπωλείο, με τα οποία θα καλυφθούν ανάγκες εμπερίστατων συνανθρώπων μας για όλο το Άγιο Δωδεκαήμερο.  «Η καθ΄ ημάς Ιερά Μητρόπολη εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς τον Αστυνομικό Διευθυντή, τον Αστυνομικό υποδιευθυντή, όλα τα στελέχη...
02 Ιανουαρίου, 2021 - 20:28
Τελευταία ενημέρωση: 02/01/2021 - 20:09

Ευχαριστίες Μητροπόλεως Ξάνθης στην Αστυνομία

Διαδώστε:
Ευχαριστίες Μητροπόλεως Ξάνθης στην Αστυνομία

Τις ευχαριστίες της προς την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης εξέφρασε η Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωρίου για την προσφορά τροφίμων στο Κοινωνικό της Παντοπωλείο, με τα οποία θα καλυφθούν ανάγκες εμπερίστατων συνανθρώπων μας για όλο το Άγιο Δωδεκαήμερο. 

«Η καθ΄ ημάς Ιερά Μητρόπολη εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς τον Αστυνομικό Διευθυντή, τον Αστυνομικό υποδιευθυντή, όλα τα στελέχη και τους υπηρετούντες στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης για τη μέριμνα και προσφορά τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Μητροπόλεώς μας, τα οποία και διατίθενται προς στήριξη αδελφών και συμπολιτών μας καθ’ όλη τη διάρκεια του Αγίου Δωδεκαημέρου.
Η προσφορά αυτή είναι πολλαπλώς σημαντικότερη ειδικά στις δύσκολες αυτές εποχές που βιώνουμε και στηρίζει την προσπάθεια της τοπικής μας Εκκλησίας προς ενίσχυση των δοκιμαζόμενων συνανθρώπων μας.
Ευχόμαστε Καλή και Ευλογημένη Χρονιά!», γράφει σε ανακοίνωσή της.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων