06/05/2020 06/05/2020 Θερμές ευχαριστίες εκφράζει η Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωρίου και συγκεκριμένα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων στον αστυνομικό Διευθυντή Ξάνθης κ. Πασχάλη Γιώρη καθώς και σε όλα τα στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης για τη διαρκή επαγρύπνηση τους στην τήρηση της τάξεως και της ασφάλειας των πολιτών, η οποία επιτεύχθηκε με τρόπο διακριτικό και με κατανόηση...
06 Μαΐου, 2020 - 17:38
Τελευταία ενημέρωση: 06/05/2020 - 17:43

Ευχαριστήριο στην αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης

Διαδώστε:
Ευχαριστήριο στην αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης

Θερμές ευχαριστίες εκφράζει η Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωρίου και συγκεκριμένα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων στον αστυνομικό Διευθυντή Ξάνθης κ. Πασχάλη Γιώρη καθώς και σε όλα τα στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης για τη διαρκή επαγρύπνηση τους στην τήρηση της τάξεως και της ασφάλειας των πολιτών, η οποία επιτεύχθηκε με τρόπο διακριτικό και με κατανόηση στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.

Η Ιερά Μητρόπολη υποστηρίζει ότι η συνεργασία όλων με την τοπική Εκκλησία υπήρξε υποδειγματική σε όλη τη διάρκεια της δοκιμασίας και υποστήριξε την κοινή προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πρωτοφανούς αυτής κατάστασης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων