29/04/2022 29/04/2022 Από τα Ιεροσόλυμα στην Ξάνθη θα φτάσει η Ιερά Εικόνα των Αγίων Θεοστέπτων και Ισαποστόλών Κωνσταντίνου και Ελένης μετά του Τιμίου Σταυρού Η υποδοχή των ιερών σεβασμάτων από την Αγία Πόλη θα γίνει με την ευκαιρία της εορτής του εν Αγίοις Πατρός ημών Θεοφάνους Επισκόπου Περιθεωρίου. Η υποδοχή θα γίνει την Δευτέρα 2 Μαίου 2022...
29 Απριλίου, 2022 - 11:17

Η Ξάνθη υποδέχεται από τα Ιεροσόλυμα την εικόνα των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης μετά του Τιμίου Σταυρού

Διαδώστε:
Η Ξάνθη υποδέχεται από τα Ιεροσόλυμα την εικόνα των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης μετά του Τιμίου Σταυρού

Από τα Ιεροσόλυμα στην Ξάνθη θα φτάσει η Ιερά Εικόνα των Αγίων Θεοστέπτων και Ισαποστόλών Κωνσταντίνου και Ελένης μετά του Τιμίου Σταυρού

Η υποδοχή των ιερών σεβασμάτων από την Αγία Πόλη θα γίνει με την ευκαιρία της εορτής του εν Αγίοις Πατρός ημών Θεοφάνους Επισκόπου Περιθεωρίου. Η υποδοχή θα γίνει την Δευτέρα 2 Μαίου 2022 στις 19:00 στα προπύλαια του Ιερού Ναού του Αγίου Θεοφάνους Ξάνθης ο οποίος Βρίσκεται έναντι του Δ’ Σώματος Στρατού και θα παραμείνει στον Ιερό Ναό μέχρι Κυριακή 8 Μαίου 2022.

Για το λόγο αυτό ο οικείος Πποιμενάρχης, Σεβασμιώτατος κ. Παντελεήμων, έχεις προσκαλέσει για την πανήγυρη τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλο και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καπιτωλιάδος κ. Ησύχιο, Γενικό Πατριαρχικό Επίτροπο του Πατριαρχείου των Ιεροσολύμων ο οποίος θα μεταφέρει στην πόλη της Ξάνθης την Εικόνα των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης μετά του Τιμίου Σταυρού προς αγιασμό των πιστών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων