05/07/2023 05/07/2023 Την αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με μία φράση που ακούστηκε στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 ζήτησε με επιστολή διαμαρτυρίας η Ιεράς Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωερίου. Ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδάκης στην απάντησή του στο email από το Γραφείο Τύπου της Μητρόπολης Ξάνθης το οποίο κοινοποίησε την επιστολή διαμαρτυρίας, ζήτησε συγγνώμη και ανέφερε ότι...
05 Ιουλίου, 2023 - 11:22
Τελευταία ενημέρωση: 05/07/2023 - 11:32

Η Μητρόπολη Ξάνθης ζήτησε την αποκατάσταση της αλήθειας από το ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη Ξάνθης ζήτησε την αποκατάσταση της αλήθειας από το ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ

Την αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με μία φράση που ακούστηκε στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 ζήτησε με επιστολή διαμαρτυρίας η Ιεράς Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωερίου.

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδάκης στην απάντησή του στο email από το Γραφείο Τύπου της Μητρόπολης Ξάνθης το οποίο κοινοποίησε την επιστολή διαμαρτυρίας, ζήτησε συγγνώμη και ανέφερε ότι θα προβεί στη σχετική αποκατάσταση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μητρόπολης Ξάνθης:

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΑΝΤ1 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ κ. Γ. ΠΑΠΑΔΑΚΗ

3 Ιουλ 2023, 8:58 μμ, ο χρήστης «MITROPOLI XANTHIS <[email protected]>» έγραψε:

Αγαπητέ κ. Παπαδάκη,

Στην σημερινή (3.7.2023) εκπομπή σας ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ σε συζήτησή σας με τον επικεφαλής του πολιτικού κόμματος “Νίκη” κ. Δημήτριο Νατσιό του απευθύνατε επί λέξει την εξής ερώτηση: “σας εκφράζει αυτό που είπε ο Μητροπολίτης Ξάνθης, αν δεν κάνω λάθος, ο οποίος είπε ότι ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ τις γυναίκες που ντύνονται σαν άνδρες;”.

Σας ενημερώνουμε ότι ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ και ότι ο Μητροπολίτης Ξάνθης ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΛΩΣΗ.

Δυστυχώς συζήτησή σας αυτή έχει αναπαραχθεί από διάφορες ιστοσελίδες (π.χ. Νατσιός): «Υπάρχει το δικαίωμα αγέννητου παιδιού – Να προβάλλουμε τον θεσμό της οικογένειας» και το όνομα του Σεβασμιωτάτου εκτίθεται για μία ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ δήλωση, η οποία ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ την οποία εσείς χρησιμοποιήσατε ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΑΣ ΕΚΠΟΜΠΗ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΩΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΞΑΝΘΗΣ

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ Γ. ΠΑΠΑΔΑΚΗ (04-07-2023)

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ Γ.ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων