17/07/2020 17/07/2020 Πανηγυρική Θεία Λειτουργία τελέστηκε σήμερα στο παραθαλάσσιο χωριό του Μυρωδάτου Ξάνθης για τη μνήμη της Αγίας Μαρίνας στο ομώνυμο ιερό Παρεκκλήσιο. Αρκετοί ήταν οι παραθεριστές που βρέθηκαν από νωρίς στο μικρό εκκλησάκι να ανάψουν ένα κερί, να προσευχηθούν στην Αγία και να μεταλάβουν το σώμα και το Αίμα του Κυρίου. Λίγο πριν την απόλυση, την...
17 Ιουλίου, 2020 - 13:04
Τελευταία ενημέρωση: 17/07/2020 - 12:37

Η μνήμη της Αγίας Μαρίνας στην Μητρόπολη Ξάνθης

Διαδώστε:
Η μνήμη της Αγίας Μαρίνας στην Μητρόπολη Ξάνθης

Πανηγυρική Θεία Λειτουργία τελέστηκε σήμερα στο παραθαλάσσιο χωριό του Μυρωδάτου Ξάνθης για τη μνήμη της Αγίας Μαρίνας στο ομώνυμο ιερό Παρεκκλήσιο.

Αρκετοί ήταν οι παραθεριστές που βρέθηκαν από νωρίς στο μικρό εκκλησάκι να ανάψουν ένα κερί, να προσευχηθούν στην Αγία και να μεταλάβουν το σώμα και το Αίμα του Κυρίου.

Λίγο πριν την απόλυση, την αρτοκλασία τέλεσε και ο οικείος ποιμενάρχης , Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων ο οποίος στη σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στο βίο της Αγίας Μαρίνας.

Φωτογραφίες – Πρακτορείο Oρθοδοξία – Nikos Avg

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων