15/12/2023 16/12/2023 Με εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου ένδοξου Ιερομάρτυρος Ελευθερίου στον ομώνυμο ναό στην Ξάνθη. Των Ιερών Ακολουθιών προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων. Ο Σεβασμιώτατος κήρυξε το θείο λόγο τόσο στον Εσπερινό στον Ιερό Ναό του Αγίου Ελευθερίου όσο και στη Θεία Λειτουργία αναφερόμενος στο πρόσωπο του Αγίου Ελευθερίου και...
15 Δεκεμβρίου, 2023 - 18:03
Τελευταία ενημέρωση: 16/12/2023 - 1:16

Η πανήγυρη του Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου Ξάνθης

Διαδώστε:
Η πανήγυρη του Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου Ξάνθης

Με εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου ένδοξου Ιερομάρτυρος Ελευθερίου στον ομώνυμο ναό στην Ξάνθη.

Των Ιερών Ακολουθιών προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων.

Ο Σεβασμιώτατος κήρυξε το θείο λόγο τόσο στον Εσπερινό στον Ιερό Ναό του Αγίου Ελευθερίου όσο και στη Θεία Λειτουργία αναφερόμενος στο πρόσωπο του Αγίου Ελευθερίου και στο πρόσωπο της μητέρας του Αγίας Ανθίας.

Ακολούθησε καφές στο αρχονταρίκι του ναού.

Παρακολουθήστε τον Πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό:

Παρακολουθήστε την Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία:

Μετά το πέρας του Πανηγυρικού Αρχιερατικού Εσπερινού πραγματοποιήθηκε Χριστουγεννιάτικη εορταστική εκδήλωση με τη συμμετοχή της χορωδίας της ενορίας του Αγίου Ελευθερίου.

Παρακολουθήστε την εκδήλωση:

Περισσότερες φωτογραφίες:

 

 

(Φωτορεπορτάζ: Μαίρη Δαληκριάδου)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων