24/02/2021 24/02/2021 Σε πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, στο εορτάζον παρεκκλήσιο του Αγίου Πολυκάρπου της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης (Ο Άγιος Παντελεήμων), ιερούργησε χθες  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου, κ. Παντελεήμων. Το προηγούμενο απόγευμα είχε προηγηθεί ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός στο ίδιο εορτάζον παρεκκλήσιο του Αγίου Πολυκάρπου και πάλι χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ξάνθης,...
24 Φεβρουαρίου, 2021 - 22:17
Τελευταία ενημέρωση: 24/02/2021 - 22:03

Λιτή γιορτή στο Παρεκκλήσι της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων

Διαδώστε:
Λιτή γιορτή στο Παρεκκλήσι της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων

Σε πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, στο εορτάζον παρεκκλήσιο του Αγίου Πολυκάρπου της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης (Ο Άγιος Παντελεήμων), ιερούργησε χθες  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου, κ. Παντελεήμων. Το προηγούμενο απόγευμα είχε προηγηθεί ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός στο ίδιο εορτάζον παρεκκλήσιο του Αγίου Πολυκάρπου και πάλι χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ξάνθης, κ. Παντελεήμονος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων