18/12/2022 18/12/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων ιερούργησε στον Ιερό ναό των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων Ξάνθης, την Κυριακή προ της Χριστού Γεννήσεως. Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην σημερινή ευαγγελική περικοπή και στον βίο του Αγίου μάρτυρος Σεβαστιανού του οποίου η εκκλησία μας τιμά σήμερα την μνήμη του. Τέλος ο Σεβασμιώτατος συμβούλεψε τους...
18 Δεκεμβρίου, 2022 - 19:33
Τελευταία ενημέρωση: 18/12/2022 - 19:43

Μητροπολίτης Ξάνθης: Να εορτάσουμε τα Χριστούγεννα με αληθινή αγάπη και συγχώρεση

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Ξάνθης: Να εορτάσουμε τα Χριστούγεννα με αληθινή αγάπη και συγχώρεση

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων ιερούργησε στον Ιερό ναό των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων Ξάνθης, την Κυριακή προ της Χριστού Γεννήσεως.

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην σημερινή ευαγγελική περικοπή και στον βίο του Αγίου μάρτυρος Σεβαστιανού του οποίου η εκκλησία μας τιμά σήμερα την μνήμη του.

Τέλος ο Σεβασμιώτατος συμβούλεψε τους πιστούς να εορτάσουν τα Χριστούγεννα με αληθινή αγάπη και συγχώρεση προς των συνάνθρωπο και να εορτάσουν τα Χριστούγεννα με Χριστό.

Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο προϊστάμενος του ιερού ναού π. Ιωάννης Ιωαννίδης και ο αρχιδιάκονος της Μητρόπολης π. Νεκτάριος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων