08/04/2024 08/04/2024 Η Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωρίου με ανακοίνωσή της εκφράζει τη λύπη της και καταδικάζει τη συναυλία «SAKIS, TOLIS +613» που πραγματοποιήθηκε στην πόλη, διότι “αποτελεί βλασφημία της πίστεως”. Μάλιστα, αν και ο Σεβασμιώτατος κ. Παντελήμων εξέδωσε και σχετική επιστολή, η συναυλία πραγματοποιήθηκε. Παρακάτω ολόκληρη η ανακοίνωση: Η Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωρίου, ενημερώνει τους...
08 Απριλίου, 2024 - 14:33

Μητροπολίτης Ξάνθης: Βλασφημία για την πίστη μας η συναυλία «SAKIS, TOLIS +613»

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Ξάνθης: Βλασφημία για την πίστη μας η συναυλία «SAKIS, TOLIS +613»

Η Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωρίου με ανακοίνωσή της εκφράζει τη λύπη της και καταδικάζει τη συναυλία «SAKIS, TOLIS +613» που πραγματοποιήθηκε στην πόλη, διότι “αποτελεί βλασφημία της πίστεως”. Μάλιστα, αν και ο Σεβασμιώτατος κ. Παντελήμων εξέδωσε και σχετική επιστολή, η συναυλία πραγματοποιήθηκε.

Παρακάτω ολόκληρη η ανακοίνωση:

Η Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωρίου, ενημερώνει τους πιστούς Χριστιανούς για τις ενέργειές του Σεβασμιωτάτου ποιμενάρχου μας κ.κ. Παντελεήμονος σχετικά με την πρόσφατη μουσική εκδήλωση των SAKIS, TOLIS +613, οι οποίοι συμμετέχουν και στο συγκρότημα Rotting Christ, που έλαβε χώρα στην επιχείρηση «ΜΙΣΙΡΛΟΥ».

Ο Σεβασμιώτατος εγκαίρως κάλεσε στο γραφείο τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης και ζήτησε την ματαίωση της εν λόγω εκδηλώσεως, διότι αποτελεί βλασφημία της πίστεως, και μάλιστα απέστειλε και σχετική επιστολή επι το επισημότερον. Η εκδήλωση δυστυχώς πραγματοποιήθηκε.

Η Ιερά Μητρόπολη εκφράζει την λύπη της και καταδικάζει την ενέργεια. Οι εν λόγω κύριοι υιοθετούντες τις περί Χριστού απόψεις του συγκροτήματος αποστασιοποιούνται από την Εκκλησία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων