06/06/2023 06/06/2023 Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χαράλαμπος Λαλούσης επισκέφθηκε σήμερα την Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμονα. Συζητήθηκαν θέματα τα οποία αφορούν την Ξάνθη και την ευρύτερη περιοχή της Θράκης. Στα πλαίσια της επίσκεψης στην Ξάνθη, ο κ. Λαλούσης πραγματοποίησε σύσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης με τον Αστυνομικό Διευθυντή...
06 Ιουνίου, 2023 - 19:47

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Ξάνθης

Διαδώστε:
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Ξάνθης

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χαράλαμπος Λαλούσης επισκέφθηκε σήμερα την Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμονα. Συζητήθηκαν θέματα τα οποία αφορούν την Ξάνθη και την ευρύτερη περιοχή της Θράκης.

Στα πλαίσια της επίσκεψης στην Ξάνθη, ο κ. Λαλούσης πραγματοποίησε σύσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης με τον Αστυνομικό Διευθυντή της Ξάνθης Πασχάλη Γιώρη παρουσία του Αρχηγού της Αστυνομίας Αντιστράτιγου Λάζαρου Μαυρόπουλου.

Ακολούθως συναντήθηκε στην ΛΑΦ Ξάνθης, με τον Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη.

Διαβάστε ακόμη: Μητροπολίτες της Θράκης θα επισκεφθεί ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων