18/12/2021 20/12/2021 Την Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωρίου επισκέφτηκε την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Θεολόγος Αλεξανδράκης, Αναπληρωτής Διευθυντής του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Ο Πανοσιολογιώτατος πραγματοποίησε, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμωνος, τρεις ενημερωτικές συναντήσεις κατά σειρά, με τους κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως, με εκπαιδευτικούς,...
18 Δεκεμβρίου, 2021 - 13:13
Τελευταία ενημέρωση: 20/12/2021 - 22:57

Παρουσίαση προγραμμάτων επιμόρφωσης στην Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης

Διαδώστε:
Παρουσίαση προγραμμάτων επιμόρφωσης στην Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης

Την Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωρίου επισκέφτηκε την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Θεολόγος Αλεξανδράκης, Αναπληρωτής Διευθυντής του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Ο Πανοσιολογιώτατος πραγματοποίησε, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμωνος, τρεις ενημερωτικές συναντήσεις κατά σειρά, με τους κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως, με εκπαιδευτικούς, καθώς και με λαϊκά στελέχη του φιλανθρωπικού και νεανικού έργου της τοπικής Εκκλησίας, στους οποίους παρουσίασε τα νέα προγράμματα επιμόρφωσης του Ιδρύματος. Με σαφήνεια και γλαφυρότητα ανέπτυξε τις νέες δράσεις, κερδίζοντας το ενδιαφέρον των ακροατών.

Η Ιερά Μητρόπολη θα προχωρήσει στην διεξαγωγή νέων επιμορφωτικών προγραμμάτων καθ’ όλη τη διετία 2022 και 2023.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων