28/04/2022 28/04/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου επεσκέφθηκε κατά σειρά το Τάγμα Καταδρομέων της Γλάυκης, το Τάγμα Εθνοφυλακής Εχίνου, καθώς και το Αστυνομικό Τμήμα και το Κέντρο Υγείας Εχίνου, όπου αντάλλαξε Αναστάσιμες ευχές με τη Διοίκηση και το προσωπικό, το πρωί της Τετάρτης της Διακαινησίμου, 27 Απριλίου. Στην επιστροφή προς την Ξάνθη επισκέφθηκε μαζί με τον...
28 Απριλίου, 2022 - 17:15
Τελευταία ενημέρωση: 28/04/2022 - 17:16

Ποιμαντικές επισκέψεις Μητροπολίτη Ξάνθης σε Τάγμα Καταδρομέων και Εθνοφυλακής

Διαδώστε:
Ποιμαντικές επισκέψεις Μητροπολίτη Ξάνθης σε Τάγμα Καταδρομέων και Εθνοφυλακής

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου επεσκέφθηκε κατά σειρά το Τάγμα Καταδρομέων της Γλάυκης, το Τάγμα Εθνοφυλακής Εχίνου, καθώς και το Αστυνομικό Τμήμα και το Κέντρο Υγείας Εχίνου, όπου αντάλλαξε Αναστάσιμες ευχές με τη Διοίκηση και το προσωπικό, το πρωί της Τετάρτης της Διακαινησίμου, 27 Απριλίου.

Στην επιστροφή προς την Ξάνθη επισκέφθηκε μαζί με τον Αστυνομικό Διοικητή τον Δήμαρχο Μύκης Ντελή Ριτβαν Χουσεϊν, ο οποίος του επεφύλαξε εγκάρδια υποδοχή.

Από τη μονάδα Καταδρομέων Γλαύκης

Από το τάγμα Εθνοφυλακής Εχίνου

Από το αστυνομικό τμήμα Εχίνου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων