23/09/2023 23/09/2023 Προσκυνηματική επίσκεψη στο Ιερό νησί της Πάτμου και την Ιερά Μητρόπολη Σάμου και Ικαρίας πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων. Από την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου έως το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023, ο Σεβασμιώτατος με την συνοδεία συνεργατών του, επισκέφτηκαν στο πλαίσιο της επίσκεψης μετέβησαν στην Ιερά Μονή του Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστού...
23 Σεπτεμβρίου, 2023 - 16:17
Τελευταία ενημέρωση: 23/09/2023 - 17:22

Προσκυνηματική επίσκεψη του Μητροπολίτη Ξάνθης στην Πάτμο (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Προσκυνηματική επίσκεψη του Μητροπολίτη Ξάνθης στην Πάτμο (ΦΩΤΟ)

Προσκυνηματική επίσκεψη στο Ιερό νησί της Πάτμου και την Ιερά Μητρόπολη Σάμου και Ικαρίας πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων.

Από την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου έως το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023, ο Σεβασμιώτατος με την συνοδεία συνεργατών του, επισκέφτηκαν στο πλαίσιο της επίσκεψης μετέβησαν στην Ιερά Μονή του Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Ιωάννου του Θεολόγου, Ευαγγελισμού Της Θεοτόκου (Αγίου Αμφιλοχίου) Ζωοδόχου Πηγής, το Ιερό Σπήλαιο της Αποκαλύψεως, την Ιερά Μόνη Παναγίας Σπηλιανής και Ζωοδόχου Πηγής Σάμου και την ενορία Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Πυθαγορείου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων