22/03/2022 22/03/2022 Τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση, μαζί τον Διοικητή 1ης Στρατιας Αντιστράτηγο Άγγελο Χουδελούδη και τον Διοικητή του Δ΄ Σώματος Στρατού, Αντιστράτηγο Ιωάννη Τσιόπλο, υποδέχθηκε χθες  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων στην έδρα της Μητροπόλεως. Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τον Αρχηγό ΓΕΣ για την επιτυχημένη θητεία και την παραμονή του ως επικεφαλής του...
22 Μαρτίου, 2022 - 10:57
Τελευταία ενημέρωση: 22/03/2022 - 10:58

Στον Μητροπολίτη Ξάνθης ο Αρχηγός ΓΕΣ

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Ξάνθης ο Αρχηγός ΓΕΣ

Τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση, μαζί τον Διοικητή 1ης Στρατιας Αντιστράτηγο Άγγελο Χουδελούδη και τον Διοικητή του Δ΄ Σώματος Στρατού, Αντιστράτηγο Ιωάννη Τσιόπλο, υποδέχθηκε χθες  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων στην έδρα της Μητροπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τον Αρχηγό ΓΕΣ για την επιτυχημένη θητεία και την παραμονή του ως επικεφαλής του Γενικού Επιτελείου Στρατού.

Παράλληλα, ευχήθηκε δύναμη και την ευλογία του Κυρίου στους νέους διοικητές της 1ης Στρατιάς και του Δ΄ ΣΣ ώστε να ανταπεξέλθουν στα αυξημένα και ευθυνοφόρα καθήκοντα τους, ιδιαίτερα κατά τους ταραχώδης αυτούς καιρούς, για τη διασφάλιση της ειρήνης και της εδαφικής ακεραιότητας της πατρίδας μας.

Αλλαγή Διοίκησης στο Δ’ ΣΣ παρουσία του Μητροπολίτη

Νωρίερα, πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο «ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ» στην Ξάνθη, παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμωνος, η τελετή παράδοσης-παραλαβής της Διοίκησης του Δ΄ Σώματος Στρατού «ΘΡΑΚΗ» (Δ΄ ΣΣ «ΘΡΑΚΗ»), από τον Αντιστράτηγο Άγγελο Χουδελούδη στον Αντιστράτηγο Ιωάννη Τσιόπλο.

Κατά τη διάρκεια της τελετής τηρήθηκαν όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας από την πανδημία COVID-19.

Φωτογραφίες: Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης, Γενικό Επιτελείο Στρατού

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων