01/03/2024 01/03/2024 Επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωρίου και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Παντελεήμονα, πραγματοποίησε ο Πρέσβης της Κύπρου στην Ελλάδα, κ. Σταύρος Αυγουστίδης και ο Γενικός Πρόξενος της Κύπρου στη Θεσσαλονίκη κ. Κωνσταντίνος Πολυκάρπου. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ευρύτερη περιοχή της Θράκης και της Κύπρου. Την Κυριακή 3 Μαρτίου 2024 και ώρα 09:30 π.μ....
01 Μαρτίου, 2024 - 15:24
Τελευταία ενημέρωση: 01/03/2024 - 15:28

Στον Μητροπολίτη Ξάνθης ο Πρέσβης και ο Γενικός Πρόξενος της Κύπρου στη Θεσσαλονίκη

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Ξάνθης ο Πρέσβης και ο Γενικός Πρόξενος της Κύπρου στη Θεσσαλονίκη

Επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωρίου και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Παντελεήμονα, πραγματοποίησε ο Πρέσβης της Κύπρου στην Ελλάδα, κ. Σταύρος Αυγουστίδης και ο Γενικός Πρόξενος της Κύπρου στη Θεσσαλονίκη κ. Κωνσταντίνος Πολυκάρπου.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ευρύτερη περιοχή της Θράκης και της Κύπρου.

Την Κυριακή 3 Μαρτίου 2024 και ώρα 09:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αυξεντίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων θα τελέσει την επιμνημόσυνη δέηση του Υπαρχηγού της ΕΟΚΑ Γρηγορίου Αυξεντίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων