28/01/2019 28/01/2019 Το Σάββατο 26 Ιανουαρίου και ώρα 18:00 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση του Σεμιναρίου Κατηχητών της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης για το 2019.Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων ευλόγησε τη Βασιλόπιτα και ευχήθηκε προσηκοντως στους κατηχητές και κατηχήτριες.Κατόπιν ο υπεύθυνος του Σεμιναρίου Αρχιμ. Ιωακείμ Μούκανος κάλεσε τους κατηχητές να μεταφέρουν στον Σεβασμιώτατο τις εμπειρίες τους...
28 Ιανουαρίου, 2019 - 16:12

Συνάντηση Κατηχητών στη Μητρ.Ξάνθης

Διαδώστε:
Συνάντηση Κατηχητών στη Μητρ.Ξάνθης

Το Σάββατο 26 Ιανουαρίου και ώρα 18:00 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση του Σεμιναρίου Κατηχητών της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης για το 2019.Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων ευλόγησε τη Βασιλόπιτα και ευχήθηκε προσηκοντως στους κατηχητές και κατηχήτριες.Κατόπιν ο υπεύθυνος του Σεμιναρίου Αρχιμ. Ιωακείμ Μούκανος κάλεσε τους κατηχητές να μεταφέρουν στον Σεβασμιώτατο τις εμπειρίες τους από την τρέχουσα κατηχητική περίοδο.Ακολούθησε συζήτηση και κατόπιν τον λόγο έλαβε ο Πρωτοσύγκελος Αρχιμ. Σωφρόνιος Γκουτζίνης, ο οποίος ανέπτυξε στους κατηχητές το θέμα : ”ουχ ούτως εσται εν ημιν”,το εκκλησιαστικό ήθος και το περιεχόμενο της κατήχησης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων