26/10/2021 26/10/2021 Θετικός στον κορονοϊό ανιχνεύτηκε ο Μητροπολίτης Ξάνθης, κ. Παντελήμων, με την κατάσταση της υγείας του να είναι καλή σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το xanthinea.gr. Ο Μητροπολίτης έχει εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού και αντιμετωπίζει τη νόσο με ήπια συμπτώματα, ενώ βρίσκεται σε καραντίνα ακολουθώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα αμέσως ξεκίνησε...
26 Οκτωβρίου, 2021 - 12:01
Τελευταία ενημέρωση: 26/10/2021 - 12:42

Θετικός στον κορωνοϊό ο Μητροπολίτης Ξάνθης

Διαδώστε:
Θετικός στον κορωνοϊό ο Μητροπολίτης Ξάνθης

Θετικός στον κορονοϊό ανιχνεύτηκε ο Μητροπολίτης Ξάνθης, κ. Παντελήμων, με την κατάσταση της υγείας του να είναι καλή σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το xanthinea.gr.

Ο Μητροπολίτης έχει εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού και αντιμετωπίζει τη νόσο με ήπια συμπτώματα, ενώ βρίσκεται σε καραντίνα ακολουθώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα αμέσως ξεκίνησε ιχνηλάτηση ώστε να διαπιστωθεί το από που κόλλησε ο Μητροπολίτης. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την Ιερά Μητρόπολη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων