12/01/2024 14/01/2024 Ο Δικηγορικός Σύλλογος Ξάνθης έκοψε τη βασιλόπιτά του για το 2024 σε ειδική εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Βιβλιοθήκης στο Δικαστικό Μέγαρο την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024. Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων, ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά, ενώ αντίστοιχες ευχές μετέφερε και η Πρόεδρος...
12 Ιανουαρίου, 2024 - 21:50
Τελευταία ενημέρωση: 14/01/2024 - 2:05

Τη Βασιλόπιτα του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης ευλόγησε ο Μητροπολίτης Παντελεήμων

Διαδώστε:
Τη Βασιλόπιτα του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης ευλόγησε ο Μητροπολίτης Παντελεήμων

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Ξάνθης έκοψε τη βασιλόπιτά του για το 2024 σε ειδική εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Βιβλιοθήκης στο Δικαστικό Μέγαρο την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων, ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά, ενώ αντίστοιχες ευχές μετέφερε και η Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου, Δέσποινα Χατζηφωτιάδου.

Η ίδια μάλιστα ενημέρωσε τα μέλη του ΔΣΞ και για τις εξελίξεις γύρω από το ζήτημα του Πρωτοδικείου Ξάνθης τονίζοντας πως από τις πρόσφατες επαφές της στην Αθήνα έλαβε διαβεβαιώσεις πως αυτό δεν θα καταργηθεί ούτε θα συγχωνευτεί.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων