11/04/2024 11/04/2024 Η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου δύο αιώνες από το μαρτύριο των τεσσάρων Νεομαρτύρων Αγγελή, Μανουήλ, Γεωργίου και Νικολάου που μαρτύρησαν στο Ρέθυμνο στις 28 Οκτωβρίου του 1824, έχει αφιερώσει ολόκληρο το έτος σε εκδηλώσεις αφιερωμένες στους τέσσερεις Νεομάρτυρες. Σ’ αυτές τις εκδηλώσεις έχει προσκαλέσει ο Σεβασμιώτατος Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, κύριος Πρόδρομος το Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο...
11 Απριλίου, 2024 - 13:33
Τελευταία ενημέρωση: 11/04/2024 - 13:57

Το Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο και Λύκειο Ξάνθης στο Ρέθυμνο

Διαδώστε:
Το Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο και Λύκειο Ξάνθης στο Ρέθυμνο

Η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου δύο αιώνες από το μαρτύριο των τεσσάρων Νεομαρτύρων Αγγελή, Μανουήλ, Γεωργίου και Νικολάου που μαρτύρησαν στο Ρέθυμνο στις 28 Οκτωβρίου του 1824, έχει αφιερώσει ολόκληρο το έτος σε εκδηλώσεις αφιερωμένες στους τέσσερεις Νεομάρτυρες.

Σ’ αυτές τις εκδηλώσεις έχει προσκαλέσει ο Σεβασμιώτατος Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, κύριος Πρόδρομος το Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο και Λύκειο Ξάνθης να συμμετάσχει με μία αντιπροσωπεία μαθητών συνοδευόμενη από τον Διευθυντή και καθηγητές του σχολείου.

Η εκδήλωση του σχολείου με ύμνους και παραδοσιακά τραγούδια θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Απριλίου 19:00 μμ στο Ρέθυμνο. Το πρωί του Σαββάτου οι μαθητές θα επισκεφθούν την ιστορική Ιερά Μονή Αρκαδίου.

Τους μαθητές θα συνοδεύει ο Σεβασιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων