22/09/2022 22/09/2022 Με τίτλο “Πείρα και υπακοή εν πίστει”, εξέδωσε το μήνυμά του για την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης κ. Παντελεήμων. “Η εμπιστοσύνη και η υπακοή στον Θεό τελικά ανατρέπουν το κατεστημένο της ανθρώπινης πείρας και δημιουργούν νέες, ευλογημένες καταστάσεις. Με αυτήν την εμπιστοσύνη και υπακοή στο λόγο του Θεού ανοίγουν νέες δυνατότητες στη...
22 Σεπτεμβρίου, 2022 - 18:48
Τελευταία ενημέρωση: 22/09/2022 - 18:52

Το μήνυμα της Κυριακής από τον Μητροπολίτη Ξάνθης

Διαδώστε:
Το μήνυμα της Κυριακής από τον Μητροπολίτη Ξάνθης

Με τίτλο “Πείρα και υπακοή εν πίστει”, εξέδωσε το μήνυμά του για την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης κ. Παντελεήμων. “Η εμπιστοσύνη και η υπακοή στον Θεό τελικά ανατρέπουν το κατεστημένο της ανθρώπινης πείρας και δημιουργούν νέες, ευλογημένες καταστάσεις. Με αυτήν την εμπιστοσύνη και υπακοή στο λόγο του Θεού ανοίγουν νέες δυνατότητες στη ζωή, διότι αυτές στηρίζονται στη βεβαιότητα ότι «ούκ αδυνατήσει παρά τω Θεώ παν ρήμα”, υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος.

Παρακάτω το μήνυμα του Σεβασμιωτάτου:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων