09/06/2022 09/06/2022 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμονα επισκέφθηκαν σήμερα τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης με την νέα του πρόεδρο, Δέσποινα Χατζηφωτιάδου. Στην εθιμοτυπική συνάντηση τα νέα μέλη του Δ.Σ. έλαβαν την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη, ο οποίος τους ευχήθηκε να έχουν μια εποικοδομητική θητεία. Συζητήθηκαν, σε εγκάρδιο κλίμα, ευρύτερα...
09 Ιουνίου, 2022 - 14:31
Τελευταία ενημέρωση: 09/06/2022 - 13:45

Το νέο Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης σήμερα στον Μητροπολίτη

Διαδώστε:
Το νέο Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης σήμερα στον Μητροπολίτη

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμονα επισκέφθηκαν σήμερα τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης με την νέα του πρόεδρο, Δέσποινα Χατζηφωτιάδου.

Στην εθιμοτυπική συνάντηση τα νέα μέλη του Δ.Σ. έλαβαν την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη, ο οποίος τους ευχήθηκε να έχουν μια εποικοδομητική θητεία. Συζητήθηκαν, σε εγκάρδιο κλίμα, ευρύτερα θέματα που αφορούν στην τοπική κοινωνία και στην απόδοση της δικαιοσύνης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων