07/03/2023 07/03/2023 Τρισάγιο τέλεσε την Κυριακή ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης κ. Παντελεήμων στον σιδηροδρομικό σταθμό της Ξάνθης για την ανάπαυση των ψυχών πάντων των βιαίως κοιμηθεντων αδελφών ημών κατά το σιδηροδρομικόν δυστύχημα στην περιοχή των Τεμπών. Υπενθυμίζεται ότι ο Σεβασμιώτατος είχε εκφράσει τα αισθήματα της οδύνης για την τραγωδία από τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη, προσευχόμενος με...
07 Μαρτίου, 2023 - 12:09

Τρισάγιο για τα θύματα στα Τέμπη τέλεσε στον Σ.Σ. Ξάνθης ο Μητροπολίτης Παντελεήμων

Διαδώστε:
Τρισάγιο για τα θύματα στα Τέμπη τέλεσε στον Σ.Σ. Ξάνθης ο Μητροπολίτης Παντελεήμων

Τρισάγιο τέλεσε την Κυριακή ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης κ. Παντελεήμων στον σιδηροδρομικό σταθμό της Ξάνθης για την ανάπαυση των ψυχών πάντων των βιαίως κοιμηθεντων αδελφών ημών κατά το σιδηροδρομικόν δυστύχημα στην περιοχή των Τεμπών.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σεβασμιώτατος είχε εκφράσει τα αισθήματα της οδύνης για την τραγωδία από τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη, προσευχόμενος με όλους τους Ιερείς της Ιεράς Μητρόπολης υπέρ ανάπαυσης των ψυχών των αθώων θυμάτων της τραγωδίας αυτής και υπέρ της άνωθεν παρηγορίας και ενίσχυσης προς τους πενθούντας.

Δείτε επίσης: Την οδύνη του εξέφρασε ο Μητροπολίτης Ξάνθης για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων