08/07/2022 08/07/2022 Παρεκκλήσι στο Μονοπάτι της Ζωής βανδαλίστηκε σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Ξάνθης. Πρόκειται για τον δεύτερο μέσα σε λίγους μήνες. “Δυστυχώς για μία ακόμη φορά αναγκαζόμαστε να εκφράσουμε τη λύπη μας για τον βανδαλισμό του παρεκκλησίου στο Μονοπάτι της Ζωής, τον δεύτερο μέσα σε μερικούς μήνες”, αναφέρει η ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Ξάνθης. “Όπως...
08 Ιουλίου, 2022 - 16:00
Τελευταία ενημέρωση: 08/07/2022 - 17:47

Βανδαλισμός παρεκκλησίου στο Μονοπάτι της Ζωής

Διαδώστε:
Βανδαλισμός παρεκκλησίου στο Μονοπάτι της Ζωής

Παρεκκλήσι στο Μονοπάτι της Ζωής βανδαλίστηκε σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Ξάνθης. Πρόκειται για τον δεύτερο μέσα σε λίγους μήνες.

“Δυστυχώς για μία ακόμη φορά αναγκαζόμαστε να εκφράσουμε τη λύπη μας για τον βανδαλισμό του παρεκκλησίου στο Μονοπάτι της Ζωής, τον δεύτερο μέσα σε μερικούς μήνες”, αναφέρει η ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Ξάνθης.

“Όπως και στο παρελθόν τονίσαμε, είναι δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να μην πιστεύει, ωστόσο ο σεβασμός της πίστης του καθενός από εμάς αποτελεί υποχρέωση, ειδικά σε μία πολιτισμένη κοινωνία, όπου όλοι απολαμβάνουμε το αγαθό της ελευθερίας”, καταλήγει η ανακοίνωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων