22/12/2023 22/12/2023 Χθες, Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτης Σωφρόνιο Γκουτζίνη επισκέφθηκαν των οικισμό του Δροσερού Ξάνθης, στον οποίο κατοικούν πολυπληθείς οικογένειες Ρομά. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η διανομή βρεφικού γάλακτος και παιδικών παιχνιδιών μέσω του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Γυναικών Δροσερού “Η Ελπίδα”...
22 Δεκεμβρίου, 2023 - 11:36
Τελευταία ενημέρωση: 22/12/2023 - 18:43

Βρεφικό γάλα και παιχνίδια προσέφερε στα γυναικόπαιδα του Δροσερού Ξάνθης ο Μητροπολίτης Παντελεήμων

Διαδώστε:
Βρεφικό γάλα και παιχνίδια προσέφερε στα γυναικόπαιδα του Δροσερού Ξάνθης ο Μητροπολίτης Παντελεήμων

Χθες, Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτης Σωφρόνιο Γκουτζίνη επισκέφθηκαν των οικισμό του Δροσερού Ξάνθης, στον οποίο κατοικούν πολυπληθείς οικογένειες Ρομά.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η διανομή βρεφικού γάλακτος και παιδικών παιχνιδιών μέσω του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Γυναικών Δροσερού “Η Ελπίδα” στα γυναικόπαιδα του Δροσερού, προσφορά του Κέντρου Στήριξης Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

“Η Ιερά Μητρόπολις Ξάνθης και Περιθεωρίου ευχαριστεί τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ Ιερώνυμο, τον Αναπληρωτή Πρόεδρο του ΚΕΣΟ Μητροπολίτη Φαναρίου Αγαθάγγελο καθώς και τις Διευθύντρια του ΚΕΣΟ Κα Μαίρη Πίνη για τις πολλαπλές δράσεις του ΚΕΣΟ στην περιοχή μας, καθως και την Κα Χασάν Ογλού Σαμπιχά και τους συνεργάτες της”, αναφέρει η ανακοίνωση της Μητροπόλεως.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων